Termeni si conditii | Miamacchina.com

 1. Miamacchina.com este o platforma web aflata sub propietatea lui Dobre Dumitru Razvan, NR. INREGISTRARE: F08/904/15.07.2014, CUI: 33385302, care are ca scop intermedierea serviciului de inchirieri auto oferit de o firma si client.
 2. Firma inseamna furnizorul de inchiriere de masini, care ofera servicii de inchiriere clientiilor.
 3. Clientul inseamna orice utilizator final care utilizeaza serviciile de inchirieri masini de pe platforma Miamacchina.com.
 4. Pentru a introduce o cerere de cotatie, clientul nu este obligat sa se inregistreze pe site, dar are datoria de a citi si accepta termenii si conditiile de utilizare, precum si prelucrea datelor cu caracter personal.
 5. Informatiile personale sunt furnizate gratuit de catre utilizator, iar colectarea lor permite accesul la o buna functionalitatea a site-ului Miamacchina.com; furnizarea de informatii este facultativa, dar refuzul de furnizare al acestor date, exclude posibilitatea utilizarii serviciului.
 6. Pentru a putea rezerva o masina, clientul are obligatia de a introduce toate datele necesare completarii formularului de pe site-ul Miamacchina.com.
 7. Rezervariile incomplete, neclare sau ostentativ false, nu sunt luate in considerare si vor fi sterse di baza nostra de date.
 8. Informatiile din rezervariile online primite pot fi comunicate catre: contro terti care lucreaza sau folosesc serviciile Miamacchina.com cu intentia de a presta serviciile solicitate de utilizator; consultantilor tehnici si/sau altor entitati implicate auxiliar in numele Companiei.
 9. Dupa completare formularului si trimiterea cererii de inchirieri, Miamacchina.com isi rezerva dreptul de a contacta clientul in scopul de a verifica identitatea, acuratetea datelor introduse si/sau pentru a solicita orice detaliu suplimentar privind cererea de inchirieri masini.
 10. Miamacchina.com nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste calitatea, originalitatea si valabilitatea cererilor de inchireiri masini, toata responsabilitatea este suportata de catre utilizator.
  1. In cazul utilizarii frauduloase sau ilegale a serviciului propus, Miamacchina.com isi rezerva dreptul de a exercita o actiune in justitie impotriva utilizatorului.

Pentru intrebari, modificari sau anulari de date personale, ne puteti contacta scriindu-ne la adresa de e-mail: [email protected].