Inchirieri Auto cu Asigurare Full Casco Fara Fransiza

De fiecare data cand inchiriem un autovehicul, incheiem un contract care, prin natura sa, este o sursa de obligatii. In principiu, toate contractele de inchiriere ofera o acoperire de Asigurare Full Casco Fara Fransiza in caz de avarie sau furt al vehiculului. Insa nu toate firmele de inchirieri practica aceasta politica, de exemplu companiile mari insista ca, la preluarea masinii sa cumperi si o asigurare suplimentara, denumita CDW. Asigurare suplimentara care pare destul de atractiva vine aplicata cu tarifele cuprinse intre 10-40 euro/zi, in functie de tipul masinii. Pe acest criteriu ne-am angajat sa colaboram doar cu firmele de inchirieri care adopta politica FRANSIZA 0.

Inchirieri Auto cu Asigurare Full Casco Fara Fransiza

Ce este Fransiza?

Fransiza este partea din valoarea daunei stabilita ca suma fixa ori procent din suma asigurata, suportata de asigurat pentru fiecare eveniment (accident). Tarifele de inchiriere pe care companiile le afiseaza initial includ o asigurare Casco, dar cu o fransiza foarte mare, pentru ca vor sa te convinga sa platesti asigurari suplimentare.

Ce este Asigurarea Full Casco?

Asigurarea Full Casco este o politica optionala care compenseaza daunele suferite de masina dvs.: este, in general, costisitoare, dar poate fi foarte utila pentru protectia vehiculelor noi sau cu valoare ridicata. In timp ce asigurarea de raspundere civila acopera pagubele cauzate tertilor, Asigurarea Full Casco compenseaza asa-numitele “proprii”, adica daunele suferite de vehiculul dvs. in timpul traficului rutier. In consecinta, casco serveste pentru acoperirea tuturor daunelor produse de ceilalti, pentru care nu puteti convoca asigurarea de raspundere civila a oricui, cum ar fi, de exemplu, cele legate de rasturnare, coliziunile dupa o iesire de drum, sau orice alt tip de impact care ar putea fi suferit de mașină în timpul traficului rutier.

Ce nu este acoperit de Asigurarea Full Casco?

  • Deteriorarea unui tert sau a unui vehicul de inchiriere din cauza unei neglijențe sau a unei conduceri necorespunzatoare.
  • Pierderea scaunelor pentru copii.
  • Pierdere / avarie / furt de antene, cricuri, triunghiuri, ștergatoarele de parbriz, capacul rezervorului, capacul pentru bagaje sau alte componente fixe sau mobile ale vehiculului.
  • Defectiunea motorului cauzata de neglijenta.
  • Furtul vehiculului cu cheile in contact.
  • Daune cauzate vehiculului sau persoanelor prin conducere sub influenta alcoolului sau drogurilor.
  • Amenzile cauzate de incalcarile de trafic in timpul perioadei de inchiriere sunt responsabilitatea conducatorului auto.
  • Alimentarea cu combustibil gresit.
  • Pierdere / daune / furt de obiecte personale.

Sursa: Miamacchina.com

Articole asemanatoare

0 Condivisioni
0 Condivisioni
Share
Tweet
Pin
Share