Inchirieri auto Alba Iulia simplu si rapid

Cauti inchirieri auto Alba Iulia

Sistemul nostru ONLINE e gratis 100% si ofera posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto Alba Iulia de la firmele din zona. Avem zeci de afiliati in Romania pregatiti pentru a raspunde la toate exigentele tale de mobilitate. Completeaza formularul online si poate gasim solutia de inchirieri auto Alba Iulia pentru tine. Miamacchina.com se adreseaza tuturor persoanelor Fizice si Juridice care doresc sa inchirieze o masina (economica, standard, premium, suv, microbuz) in sistem Rent a Car.

Rezerva Acum

Inchirieri auto Alba Iulia ieftine

Cauti inchirieri auto Alba Iulia ieftine? Economiseste timp in cautarea unei oferte de inchirieri auto Alba Iulia la preturi mici. Miamacchina.com ofera posibilitatea de a gasi cel mai ieftin rent a car de la companiile LOW COST din zona. Inchirieri auto de ce sa alegi serviciul nostru:

  • Sistemul nostru online e gratis 100%
  • Completeazi formularul de contact intr-un minut: USOR, RAPID SI FARA OBLIGATII
  • Economisesti timp si bani in cautare unei oferte de masini de inchiriat
  • Primesti cea mai buna oferta de pret de la firmele de profil din zona

inchirieri auto Alba Iulia ieftine

Inchirieri auto Alba Iulia fara card

Ai nevoie sa inchiriezi o masina fara sa folosesti un card de credit in Alba Iulia? Utilizand serviciilor noastre vei avea posibilitatea de a obtine cel mai bun pret de la companiile de inchirieri auto Alba Iulia fara card de credit. Pe criteriul inchirieri auto fara card de credit ne-am angajat sa accepta garantii si plati in cash, pentru a putea acoperi o gama mai larga de clienti si a putea oferi aceste servicii si celor care nu detin un card de credit (Visa, Maestro, Mastercard, American Express). Pentru mai multe informatii specifice cu privire la suma termenilor de depozit si de carti de credit, cititi intotdeauna termenii si conditiile de inchiriere referitoare la oferta pe care ati ales-o, inainte de a face plata.

inchirieri auto Alba Iulia fara card de credit

De ce inchirieri auto Alba Iulia cu Miamacchina

Miamacchina.com inchirieri auto Alba Iulia este o platforma online care are ca scop intermedierea serviciului de inchirieri auto oferit de Firma (furnizorul de inchiriere de masini, care ofera servicii de inchiriere clientiilor) si Client (orice utilizator final care utilizeaza serviciile de inchirieri masini de pe platforma Miamacchina.com inchirieri masini Alba Iulia). Pentru a introduce o cerere de cotatie, clientul nu este obligat sa se inregistreze pe site, dar are datoria de a citi si accepta termenii si conditiile de utilizare, precum si prelucrarea datelor cu caracter personal. Informatiile personale sunt furnizate gratuit de catre utilizator, iar colectarea lor permite accesul la o buna functionare a site-ului Miamacchina.com; furnizarea de informatii este facultativa, dar refuzul de furnizare al acestor date, exclude posibilitatea utilizarii serviciului. Pentru a putea rezerva o masinaclientul are obligatia de a introduce toate datele necesare completarii formularului de pe site-ul Miamacchina.comInformatiile din rezervariile online primite pot fi comunicate catre: contro terti care lucreaza sau folosesc serviciile Miamacchina.com inchirieri auto cu intentia de a presta serviciile solicitate de utilizator; consultantilor tehnici si/sau altor entitati implicate auxiliar in numele Companiei. Dupa completare formularului si trimiterea cererii de inchirieri, Miamacchina.com inchirieri auto Alba Iulia isi rezerva dreptul de a contacta clientul in scopul de a verifica identitatea, acuratetea datelor introduse si/sau pentru a solicita orice detaliu suplimentar privind cererea de inchirieri auto.

 

inchirieri auto Alba Iulia

Cere Oferta Online

Cele mai inchiriate autoturisme in Alba Iulia

inchirieri auto Dacia Logan, Logan MCV, Sandero, Duster 4x4

inchirieri auto Skoda Citigo Fabia Rapid Octavia Superb

inchirieri auto Renault Clio Megane Scenic Captur Suv Talisman

Inchirieri auto Vw Polo Golf Passat Touran, Tiguan Touareg Transporter Up!

inchirieri auto Ford Fiesta Focus Mondeo C-Max Kuga

inchirieri auto Bmw Serie1, Serie3, Serie5, Serie7, X1, X3, X5, X6

Ai nevoie de o masina de inchiriat in Alba Iulia

Economiseste timp si bani in cautarea unei oferte de masini de inchiriat in Alba Iulia. Apeland la serviciile noastre, vei avea sansa de a obtine cel mai bun pret de inchirieri auto in Alba Iulia.

Rezerva Simplu si Rapid

Rent a car Alba Iulia

Alba Iulia este municipiul de resedinta al judetului Alba, Transilvania, Romania cu o populatie de aproximativ 71.000 locuitori. Orasul Alba Iulia este situat la aproximativ 380 km de Bucuresti, pe malurile raului Mures. Orasul este considerat Capitala Spirituala a Romaniei. In antichitate era cunoscut sub numele de Apulum.

Fie ca vizitati orasul in interes de serviciu, sau pentru o serie de intalniri de afaceri, sau va gasiti in Transilvania pentru a vizita variatele obiective turistice din Alba Iulia si din imprejurimi, raspunsul cel mai potrivit la toate exigentele dumneavostra de mobilitate ramane inchirierea unei masini.

Obiective turistice de vizitat in Alba Iulia si imprejurimi

Pestera Scarisoara sau Ghetarul de la Scarisoara, Palatul Apor si Palatul Miklos Bethlen, Parcul Dendrologic Doctor Ioan Vlad, Biblioteca Batthyaneum, Muzeul Principia – Castrul Roman Apulum, Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan, Poarta a IV-a a Cetatii Alba Carolina, Muzeul National al Unirii, Catedrala Romano-Catolica Sfantul Mihail din Alba Iulia, Rezervatia Naturala Rapa Rosie, Catedrala Incoronarii din Alba Iulia, Sala Unirii din Alba Iulia.

Sfaturi pentru inchirierea unei masini in Alba Iulia

Inainte de a face o rezervare inchirieri auto Alba Iulia, cititi cu atentie conditiile de inchiriere, si verificati ceea ce este inclus in pretul total. Asigurati-va despre politica de combustibil si a taxei de drum (rovinieta). Asigurati-va ca, inainte de a pleca cu masina, vi s-a adus la cunostinta despre procedurile de urmat in caz de ACCIDENT (in cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident) sau daca aveti nevoie de asistenta rutiera. Raportati firmei de inchirieri auto toate problemele in timpul perioadei de inchiriere, inclusiv amenzi si penalitati. Nu faceti rezervari multiple, riscati sa nu inchiriati nici o masina. Nu fumati in masinile inchiriate, se poate retine depozitul in totalitate. Cand predati masina, nu uitati sa lasati rezervor la acelasi nivel de combustibil: gol, plin, sau la nivelul la care ati inchiriat autoturismul, precum sa returnati masina curata sau ma rog decenta. Dupa ce ati predat masina, verificati extrasul cardului de credit pentru a va asigura ca nu exista taxe suplimentare de la compania de inchirieri auto.

1 Condivisioni
1 Condivisioni
Share
Tweet
Pin1
Share